2016-01-22 06:00

2016-01-22 06:00

Olidligt kallt inomhus

KILSBOSTÄDER:

Vi har det kallt på Skogsvägen i Kil, 18–19 grader och iskalla golv. Vi har långkalsonger och raggsockor inne och vi sover med kläder på. Varje gång vi ringer och klagar så kommer det någon och luftar elementen, men vi får det inte varmare för det. Och de säjer att de har mätt värmen och att vi har 22 grader... Jag har själv i detta nu en lånad ny väderstation så jag vet att jag har 18–19 grader inne och enligt Hyresgästföreningen kan vi som hyresgäster kräva minst 21 grader – vilket vi inte har haft denna vinter.

Nyligen kom de och luftade elementen hos en granne – igen... Då var det plusgrader ute, men nu är det cirka 15 minus. Och denna jöns som de skickade ut talade om för grannen att hon inte får ha gardiner i fönstren! Vad är det för element Kilsbostäder tillhandahåller om värmen slår ifrån när man har gardiner?

Kilsbostäder är väl det dyraste bostadsbolaget i Värmland och då har man väl ändå rätt till värme?

En som söker nytt boende

Vi har det kallt på Skogsvägen i Kil, 18–19 grader och iskalla golv. Vi har långkalsonger och raggsockor inne och vi sover med kläder på. Varje gång vi ringer och klagar så kommer det någon och luftar elementen, men vi får det inte varmare för det. Och de säjer att de har mätt värmen och att vi har 22 grader... Jag har själv i detta nu en lånad ny väderstation så jag vet att jag har 18–19 grader inne och enligt Hyresgästföreningen kan vi som hyresgäster kräva minst 21 grader – vilket vi inte har haft denna vinter.

Nyligen kom de och luftade elementen hos en granne – igen... Då var det plusgrader ute, men nu är det cirka 15 minus. Och denna jöns som de skickade ut talade om för grannen att hon inte får ha gardiner i fönstren! Vad är det för element Kilsbostäder tillhandahåller om värmen slår ifrån när man har gardiner?

Kilsbostäder är väl det dyraste bostadsbolaget i Värmland och då har man väl ändå rätt till värme?

En som söker nytt boende

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.