2016-01-22 06:00

2016-01-22 06:00

Inför kameraövervakning och sittvång

FESTIVALTAFSANDE:

Angående närgånget tafsande på kvinnor så bör problemet diskuteras utifrån vad det är, nämligen att en del människor i olika sammanhang inte kan hålla igen på sin sexualdrift. Sexuella övergrepp och otrohet har inte med intelligens att göra utan är en medfödd drift som triggar såväl män som kvinnor. Övergrepp sker till och med inom hemmets väggar.

Att kulturen kan spela in stämmer nog. Beträffande fester så påverkar alkohol och droger så att det blir en massa övertramp. Att sätta upp kameror vid olika festivaler kan väl vara ett sätt att ta fast eventuella personer. Men ett sätt som definitivt skulle dämpa och förebygga sexuella olämpligheter på festivaler är att ha en sittande publik.

Sten Karlsson

Angående närgånget tafsande på kvinnor så bör problemet diskuteras utifrån vad det är, nämligen att en del människor i olika sammanhang inte kan hålla igen på sin sexualdrift. Sexuella övergrepp och otrohet har inte med intelligens att göra utan är en medfödd drift som triggar såväl män som kvinnor. Övergrepp sker till och med inom hemmets väggar.

Att kulturen kan spela in stämmer nog. Beträffande fester så påverkar alkohol och droger så att det blir en massa övertramp. Att sätta upp kameror vid olika festivaler kan väl vara ett sätt att ta fast eventuella personer. Men ett sätt som definitivt skulle dämpa och förebygga sexuella olämpligheter på festivaler är att ha en sittande publik.

Sten Karlsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.