2016-01-22 06:00

2016-01-22 06:00

Får inte ihop det...

FLYKTINGBARN:

Jag såg på nyheterna och läste i tidningen att det kommer ensamkommande flyktingbarn (flickor) som är gifta med någon som kommer samtidigt och som har egna barn. Får inte riktigt ihop allt detta. Intressant med svar på hur detta hänger ihop, förhoppningsvis även från politiker.

Gunnar Nilsson

Jag såg på nyheterna och läste i tidningen att det kommer ensamkommande flyktingbarn (flickor) som är gifta med någon som kommer samtidigt och som har egna barn. Får inte riktigt ihop allt detta. Intressant med svar på hur detta hänger ihop, förhoppningsvis även från politiker.

Gunnar Nilsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.