2016-01-21 06:00

2016-01-21 06:00

Det är fler som fuskar

BETALNING:

När man läser NWT-artikeln den 16/1 kan man lätt få uppfattningen att det bara är flyktingar/EU-migranter som inte betalar för bussbiljetten. Så är inte fallet! Det händer att både äldre damer och skolungdomar går in genom mittdörren och „glömmer” att dra sina kort.

Bussresenär

När man läser NWT-artikeln den 16/1 kan man lätt få uppfattningen att det bara är flyktingar/EU-migranter som inte betalar för bussbiljetten. Så är inte fallet! Det händer att både äldre damer och skolungdomar går in genom mittdörren och „glömmer” att dra sina kort.

Bussresenär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.