2016-01-18 06:00

2016-01-18 06:00

Tjejer gillar snälla killar

KRÄNKNINGAR:

Apropå den just nu aktuella debatten om pojkar som antastar och kränker flickor och kvinnor: det kan vara bra för er pojkar, om ni över huvud taget läser detta, att veta att tjejer gillar snälla killar.

Och det är även bra för tjejer att veta att killar gillar snälla tjejer.

Gillaren

Apropå den just nu aktuella debatten om pojkar som antastar och kränker flickor och kvinnor: det kan vara bra för er pojkar, om ni över huvud taget läser detta, att veta att tjejer gillar snälla killar.

Och det är även bra för tjejer att veta att killar gillar snälla tjejer.

Gillaren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.