2016-01-18 06:00

2016-01-18 06:00

Slöseri med kasserat viltstängsel

TRAFIK:

Jag läste NWT-artikeln den 30/12 om extra stor älgfara på E 18 till följd av att viltstängslet på Sörmon hade plockat ned. Bilden intill artikeln visar att det inte hade plockats ned med tanke på att återanvända till andra ändamål. Stängslet har bara skövlats och mejats ned. Både stolpar och nät ligger kastade bredvid vägbanan.

Det finns väl risk att vilda djur fastnar?

Och vem betalar det nya viltstängslet? Kostnaden för vägbygget lär ju inte bli billigare...

T C

Jag läste NWT-artikeln den 30/12 om extra stor älgfara på E 18 till följd av att viltstängslet på Sörmon hade plockat ned. Bilden intill artikeln visar att det inte hade plockats ned med tanke på att återanvända till andra ändamål. Stängslet har bara skövlats och mejats ned. Både stolpar och nät ligger kastade bredvid vägbanan.

Det finns väl risk att vilda djur fastnar?

Och vem betalar det nya viltstängslet? Kostnaden för vägbygget lär ju inte bli billigare...

T C

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.