2016-01-16 06:00

2016-01-16 06:00

Be om ursäkt till Kommunal!

TRIVIALITETER:

Aftonbladet bör genast be om ursäkt till 3:e vice ordföranden Anders Bergström i Kommunal! Hur kan man förvänta sig att han ska komma ihåg att betala för en så trivial sak som privata boenden på Kommunals anläggning Marholmen? Bergström är en person som har viktigare saker att tänka på, såsom förlusten på över 300 miljoner kronor i Handelsbolaget Lyrans verksamhet.

Tystnaden från ordförande samt 1:e och 2:e vice ordförande utgår jag ifrån beror på att de arbetar intensivt med att få HB Lyran på rätt köl.

Förundrad

Aftonbladet bör genast be om ursäkt till 3:e vice ordföranden Anders Bergström i Kommunal! Hur kan man förvänta sig att han ska komma ihåg att betala för en så trivial sak som privata boenden på Kommunals anläggning Marholmen? Bergström är en person som har viktigare saker att tänka på, såsom förlusten på över 300 miljoner kronor i Handelsbolaget Lyrans verksamhet.

Tystnaden från ordförande samt 1:e och 2:e vice ordförande utgår jag ifrån beror på att de arbetar intensivt med att få HB Lyran på rätt köl.

Förundrad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.