2016-01-13 16:30

2016-01-13 16:30

Förbjud rökning!

SÄKERHET/MILJÖ:

Förebygg lägenhetsbränder och ohälsa med mera genom att förbjuda rökning inomhus i alla lägenheter! Man har rätt att få må bra och trivas i sin egen lägenhet. Inomhusmiljön lika viktig som utomhusmiljön!

En som aldrig rökt

Förebygg lägenhetsbränder och ohälsa med mera genom att förbjuda rökning inomhus i alla lägenheter! Man har rätt att få må bra och trivas i sin egen lägenhet. Inomhusmiljön lika viktig som utomhusmiljön!

En som aldrig rökt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.