2016-01-12 06:00

2016-01-12 06:00

Värmande kram till hemlösa

VINTER:

När midvinternattens köld är hård går våra tankar till alla de uteliggare som inte har en egen, varm, skön säng att krypa ner i, utan måste leta sig fram till portuppgångar eller broar för att få skydd mot den kalla vinternatten.

Varför ska livet behöva vara så orättvist? Vem som helst kan, av många olika orsaker, hamna på gatan. Och det är minsann inte lätt att ta sig i kragen i det kalla, hårda, egoistiska samhälle som vi lever i.

En varm kram till alla hemlösa!

Monica och Bo Viklund

Norra Råda

När midvinternattens köld är hård går våra tankar till alla de uteliggare som inte har en egen, varm, skön säng att krypa ner i, utan måste leta sig fram till portuppgångar eller broar för att få skydd mot den kalla vinternatten.

Varför ska livet behöva vara så orättvist? Vem som helst kan, av många olika orsaker, hamna på gatan. Och det är minsann inte lätt att ta sig i kragen i det kalla, hårda, egoistiska samhälle som vi lever i.

En varm kram till alla hemlösa!

Monica och Bo Viklund

Norra Råda

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.