2016-01-12 10:34

2016-01-12 10:34

Sven-Ingvars och reklam

TV :

Filmen om Sven-Ingvars var en riktig höjdare, och roligt att få ta del av! När jag kom till Karlstad 1956, var Sven-Ingvars ganska nyutkommen, och mycket populär! Genom åren har man nynnat med i deras låtar, framförda i danslokaler och parker! Frödings dikter blev väldigt fina i deras tolkning! Sven-Eriks röst är ju speciell, hans charmiga glada smil sprider stor glädje, och vi önskar honom allt gott framöver! Sonen Oskar har samma musikalska intresse som sin far, och är jätteduktig! Att filmen las i Tv4, som är en reklamkanal var fel! Låt oss få se den igen i en reklamfri kanal, Tv1 tack!

I, Andersson

Filmen om Sven-Ingvars var en riktig höjdare, och roligt att få ta del av! När jag kom till Karlstad 1956, var Sven-Ingvars ganska nyutkommen, och mycket populär! Genom åren har man nynnat med i deras låtar, framförda i danslokaler och parker! Frödings dikter blev väldigt fina i deras tolkning! Sven-Eriks röst är ju speciell, hans charmiga glada smil sprider stor glädje, och vi önskar honom allt gott framöver! Sonen Oskar har samma musikalska intresse som sin far, och är jätteduktig! Att filmen las i Tv4, som är en reklamkanal var fel! Låt oss få se den igen i en reklamfri kanal, Tv1 tack!

I, Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.