2016-01-07 06:00

2016-01-07 06:00

Berätta mer om motsättningarna

ISLAM:

Jag läser mellan raderna att det kommer att bli svårt för olika grenar av islam att mötas i en eventuell moské i Karlstad. Därför uppmanar jag Rauf Ahmadi, Ata Zurmati och Ali Raza att ställa upp för en intervju i NWT och förklara de eventuella motsättningar som finns här i Karlstad. Berätta hur ni jobbar mot radikalisering och hur ni öppnar era hjärtan för alla flyktingar som kommer till vårt land. Berätta också vad det kostar att bygga moskén och var pengarna kommer ifrån. Berätta för oss som har våra rädslor för islam, så att broar kan byggas utan krig och förstörelse!

M Nilsson

Jag läser mellan raderna att det kommer att bli svårt för olika grenar av islam att mötas i en eventuell moské i Karlstad. Därför uppmanar jag Rauf Ahmadi, Ata Zurmati och Ali Raza att ställa upp för en intervju i NWT och förklara de eventuella motsättningar som finns här i Karlstad. Berätta hur ni jobbar mot radikalisering och hur ni öppnar era hjärtan för alla flyktingar som kommer till vårt land. Berätta också vad det kostar att bygga moskén och var pengarna kommer ifrån. Berätta för oss som har våra rädslor för islam, så att broar kan byggas utan krig och förstörelse!

M Nilsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.