2016-01-05 06:00

2016-01-05 06:00

Kaosartat nyårsarrangemang

KARLSTAD:

Vi vill ge kommunen en stor känga för nyårsarrangemang på Sandgrundsudden! Vi, en tvåbarnsfamilj, upplevde ett kaosartat nyårsfirande på Udden med raketer som flög över huvudena på oss och smällde bredvid på nära håll. Folk sköt raketer från alla håll in i folkmängden. Det måste ha varit änglavakt om ingen blev skadad. Vi såg ett flertal med ryggsäckar fulla med raketer. Fruktansvärt! Och polisen var underbemannad, Dessutom var det mycket fylla. Det var sista gången för oss!

Besviken

Vi vill ge kommunen en stor känga för nyårsarrangemang på Sandgrundsudden! Vi, en tvåbarnsfamilj, upplevde ett kaosartat nyårsfirande på Udden med raketer som flög över huvudena på oss och smällde bredvid på nära håll. Folk sköt raketer från alla håll in i folkmängden. Det måste ha varit änglavakt om ingen blev skadad. Vi såg ett flertal med ryggsäckar fulla med raketer. Fruktansvärt! Och polisen var underbemannad, Dessutom var det mycket fylla. Det var sista gången för oss!

Besviken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.