2016-01-05 06:00

2016-01-05 06:00

Andra mål än på 1960-talet

JÄMSTÄLLDHET:

Svar till signaturen Samhällsbetraktare (NWT 2/1):

En bra ledare delar med sig av sin kunskap och är absolut inte oersättligt. En vd i ett företag skulle garanterat inte få sparken om denne tog föräldraledigt.

Det är befriande att se hur våra politiker utnyttjar rätten att få vara med sina barn och beklämmande att det tydligen finns väljare som lever kvar på 1960-talet. I dag är målet att så många män som möjligt ska ta ledigt. Det är, om inte annat, en jämställdhetsfråga.

Samhällsaktiv

Svar till signaturen Samhällsbetraktare (NWT 2/1):

En bra ledare delar med sig av sin kunskap och är absolut inte oersättligt. En vd i ett företag skulle garanterat inte få sparken om denne tog föräldraledigt.

Det är befriande att se hur våra politiker utnyttjar rätten att få vara med sina barn och beklämmande att det tydligen finns väljare som lever kvar på 1960-talet. I dag är målet att så många män som möjligt ska ta ledigt. Det är, om inte annat, en jämställdhetsfråga.

Samhällsaktiv

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.