2016-01-04 06:00

2016-01-04 06:00

Missnöjd med affär

HANDEL:

Hos Netto på Råtorp i Karlstad är varorna i reklambladet antingen ofta slut eller så har de inte kommit. Dessutom har jag två gånger på en vecka fått betala ett högre pris på varan än det som stått i skyltningen: ena gången ett skyltat kilopris på 39 kronor som i kassan blev 59; andra gången ett styckpris på 89 kronor som blev 149. Ingen rättelse eller någon annan ursäkt än att man har ”glömt” att märka om...

Maritha Larsson

Hos Netto på Råtorp i Karlstad är varorna i reklambladet antingen ofta slut eller så har de inte kommit. Dessutom har jag två gånger på en vecka fått betala ett högre pris på varan än det som stått i skyltningen: ena gången ett skyltat kilopris på 39 kronor som i kassan blev 59; andra gången ett styckpris på 89 kronor som blev 149. Ingen rättelse eller någon annan ursäkt än att man har ”glömt” att märka om...

Maritha Larsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.