2016-01-04 06:00

2016-01-04 06:00

Medel mot långa bilköer

KARLSTAD:

Så länge det finns ett övergångsställe mellan Jula och Ica i Välsviken så kommer bilköerna att bestå. Det blir inget flyt i trafiken när varannan bil måste stanna för gående. De som har planerat detta begriper inte värst mycket... Bygg en bro eller tunnel där, så är problemet löst!

Herr Gårman

Så länge det finns ett övergångsställe mellan Jula och Ica i Välsviken så kommer bilköerna att bestå. Det blir inget flyt i trafiken när varannan bil måste stanna för gående. De som har planerat detta begriper inte värst mycket... Bygg en bro eller tunnel där, så är problemet löst!

Herr Gårman

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.