2016-01-02 06:00

2016-01-02 06:00

Trött på alla motsägelser

POLITIK:

Hur kan vår skolminister (MP) plötsligt ta pappaledigt när våra skolfrågor brinner i form av dåliga resultat? Dessutom har vi alla invandrare som på ett eller annat sätt ska få tillgång till utbildning. Om en vd i ett bolag i kris gjorde likadant skulle det garanterat resultera i avsked.

Från nyår har vi fått höjda skatter på drivmedel vilket framför allt drabbar människor i glesbygd. Men själva flyger dessa beslutsfattare jorden runt, fram och tillbaka, utan tanke på hur flyget bidrar till ännu högre utsläpp. Semesterresor till Asien och att måla båten med giftfärg kostar de också på sig...

När jag tänker på alla dessa handlingar, som så fullständigt motsäger det de propagerar för, så står det mig upp i halsen!

Samhällsbetraktare

Hur kan vår skolminister (MP) plötsligt ta pappaledigt när våra skolfrågor brinner i form av dåliga resultat? Dessutom har vi alla invandrare som på ett eller annat sätt ska få tillgång till utbildning. Om en vd i ett bolag i kris gjorde likadant skulle det garanterat resultera i avsked.

Från nyår har vi fått höjda skatter på drivmedel vilket framför allt drabbar människor i glesbygd. Men själva flyger dessa beslutsfattare jorden runt, fram och tillbaka, utan tanke på hur flyget bidrar till ännu högre utsläpp. Semesterresor till Asien och att måla båten med giftfärg kostar de också på sig...

När jag tänker på alla dessa handlingar, som så fullständigt motsäger det de propagerar för, så står det mig upp i halsen!

Samhällsbetraktare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.