2016-01-02 06:00

2016-01-02 06:00

Skotta själv, lej bort arbetet eller kom på nånting annat!

KARLSTAD: Plogvallar framför garageuppfarten

Läser i NWT 29/12 om plogning. Man blir konfunderad över hur folk kan klaga på en plogkant framför en garageplats. Ska plogbilen börja ploga försiktigt vid varje garageinfart och alla portar? Då får vi sämre plogade gator och vägar på grund av att det skulle läggas för mycket tid på detta.

Klarar man inte att skotta eller att leja bort det så får man tänka ut nån annan lösning! Det viktiga är väl att gatorna blir plogade.

Jag måste också tacka för att Karlstads teknik- och fastighetsförvaltning äntligen har funnit gatan som jag bor på i Stodene. Den har varit bortglömd i många år men blir nu perfekt plogad.

Ewa

Läser i NWT 29/12 om plogning. Man blir konfunderad över hur folk kan klaga på en plogkant framför en garageplats. Ska plogbilen börja ploga försiktigt vid varje garageinfart och alla portar? Då får vi sämre plogade gator och vägar på grund av att det skulle läggas för mycket tid på detta.

Klarar man inte att skotta eller att leja bort det så får man tänka ut nån annan lösning! Det viktiga är väl att gatorna blir plogade.

Jag måste också tacka för att Karlstads teknik- och fastighetsförvaltning äntligen har funnit gatan som jag bor på i Stodene. Den har varit bortglömd i många år men blir nu perfekt plogad.

Ewa

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.