2015-12-31 06:00

2015-12-31 06:00

Titta, titta där... en mobilist!

BEROENDE:

Gå ut med hunden – och titta i mobilen... Putta på barnet i gungan, stå i kassan i butiken, ta en cykeltur i fina vädret eller en sväng med barnvagnen – och titta i mobilen... Äta på restaurang, gå på toaletten, gå på en hockeymatch, köra bil, ta en promenad, försöka lyssna på barnets ivriga fråga – och titta i mobilen...

Simma i bassängen – och... Nej, där går väl ändå gränsen, hoppas jag.

Och livet, ja, det är det som fladdrar förbi, när du har näsan i mobilen. Kanske något att tänka på? Gott Nytt År till alla som känner igen sig!

Be Wa

Gå ut med hunden – och titta i mobilen... Putta på barnet i gungan, stå i kassan i butiken, ta en cykeltur i fina vädret eller en sväng med barnvagnen – och titta i mobilen... Äta på restaurang, gå på toaletten, gå på en hockeymatch, köra bil, ta en promenad, försöka lyssna på barnets ivriga fråga – och titta i mobilen...

Simma i bassängen – och... Nej, där går väl ändå gränsen, hoppas jag.

Och livet, ja, det är det som fladdrar förbi, när du har näsan i mobilen. Kanske något att tänka på? Gott Nytt År till alla som känner igen sig!

Be Wa

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.