2015-12-31 06:00

2015-12-31 06:00

Ta hänsyn till flyktingarna

NYÅR:

Detta nyår är det inte bara våra hundar som är rädda när det skjuts smällare. Tänk på alla våra flyktingar och deras barn med traumatiska upplevelser av bomber och skottlossning. De har inte kännedom om våra traditioner. Skänk i stället pengarna som raketerna kostar till flyktingbarnen.

Bi F

Detta nyår är det inte bara våra hundar som är rädda när det skjuts smällare. Tänk på alla våra flyktingar och deras barn med traumatiska upplevelser av bomber och skottlossning. De har inte kännedom om våra traditioner. Skänk i stället pengarna som raketerna kostar till flyktingbarnen.

Bi F

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.