2015-12-31 06:00

2015-12-31 06:00

Rosa hus blev till musgrått

KARLSTAD:

Den vackra gamla fastigheten på Östra Kanalgatan i Haga har fått ny fasad, med en färg som gör huset nästan osynligt. Förut stack huset ut med sin vackra färg. Finns det inte längre något skönhetsråd?

Monika

Den vackra gamla fastigheten på Östra Kanalgatan i Haga har fått ny fasad, med en färg som gör huset nästan osynligt. Förut stack huset ut med sin vackra färg. Finns det inte längre något skönhetsråd?

Monika

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.