2015-12-31 06:00

2015-12-31 06:00

Lokala jägare gör bättre jobb

VARGJAKT:

Återigen lyckas Jägareförbundets jaktvårdskonsulent Gunnar Glöersen få med att det är synd om dem som har tagit ledigt för vargjakt och att det senaste överklagandet gör att det kanske inte blir någon jakt.

Jakten ska väl inte vara någon troféjakt och då går det väl bra med de jägare som finns i länet. De känner till markerna väl och gör säkert ett bättre resultat än hitresta jägare. Då kanske vi även kan få bort sjuka djur och få en stam som hälsomässigt mår bra.

Naturen är till för alla

Återigen lyckas Jägareförbundets jaktvårdskonsulent Gunnar Glöersen få med att det är synd om dem som har tagit ledigt för vargjakt och att det senaste överklagandet gör att det kanske inte blir någon jakt.

Jakten ska väl inte vara någon troféjakt och då går det väl bra med de jägare som finns i länet. De känner till markerna väl och gör säkert ett bättre resultat än hitresta jägare. Då kanske vi även kan få bort sjuka djur och få en stam som hälsomässigt mår bra.

Naturen är till för alla

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.