2015-12-30 06:00

2015-12-30 06:00

Koppla hundarna i skogen!

FRILUFTSLIV:

Jag har vistats i skogen under hela mitt liv och aldrig blivit attackerad av varg, men tyvärr av hundar... Ni med jakthundar, och även hundar som bara är ute för att rastas – koppla era hundar. Jag har visserligen inte blivit skadad av hundar men de är inga vänner till mig. Egentligen är det inte hundens fel, utan husses eller mattes, som borde ta det stora ansvaret.

Lugn och ro i skogen

Jag har vistats i skogen under hela mitt liv och aldrig blivit attackerad av varg, men tyvärr av hundar... Ni med jakthundar, och även hundar som bara är ute för att rastas – koppla era hundar. Jag har visserligen inte blivit skadad av hundar men de är inga vänner till mig. Egentligen är det inte hundens fel, utan husses eller mattes, som borde ta det stora ansvaret.

Lugn och ro i skogen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.