2015-12-29 10:58

2015-12-29 10:58

Nu måste vi sluta svika våra barn och barnbarn

SVERIGE: Dags att visa att vi kan ta hand om Jorden

Nu måste Sverige gå all in i klimatfrågan. Det kommande året lär vi visa världen att vi kan ta hand om Jorden, och därmed sluta att svika våra barn och barnbarn, och själva ta hand om det ansvaret i stället för att överlåta det på dem.

Förstår inte värmlänningarna att detta kommer vara ett tungt lass att bära för våra barn och barnbarn i framtiden, med konsekvenser i form av extrema väderlekstyper och annat som ett varmare klimat leder till?

Julrean är som uppdukad för miljöförstöring, med alla möjliga prylar som vi inte behöver. Om inte någon tar ansvar, hur ska detta då sluta?

Containerdykare

Nu måste Sverige gå all in i klimatfrågan. Det kommande året lär vi visa världen att vi kan ta hand om Jorden, och därmed sluta att svika våra barn och barnbarn, och själva ta hand om det ansvaret i stället för att överlåta det på dem.

Förstår inte värmlänningarna att detta kommer vara ett tungt lass att bära för våra barn och barnbarn i framtiden, med konsekvenser i form av extrema väderlekstyper och annat som ett varmare klimat leder till?

Julrean är som uppdukad för miljöförstöring, med alla möjliga prylar som vi inte behöver. Om inte någon tar ansvar, hur ska detta då sluta?

Containerdykare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.