2015-12-29 06:00

2015-12-29 06:00

Förbjud rökning utomhus

ENTRÉER:

Nyligen besökte jag Bergviks köpcentrum i Karlstad och försökte då hitta en ingång där ingen stod och rökte utanför, så att jag kunde gå in utan att behöva hålla andan. Men glöm det! Inte en enda ingång var rökfri.

Varför kan detta köpcentrum inte ha en ingång för icke-rökare?

Före detta rökare

Nyligen besökte jag Bergviks köpcentrum i Karlstad och försökte då hitta en ingång där ingen stod och rökte utanför, så att jag kunde gå in utan att behöva hålla andan. Men glöm det! Inte en enda ingång var rökfri.

Varför kan detta köpcentrum inte ha en ingång för icke-rökare?

Före detta rökare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.