2015-12-21 06:00

2015-12-21 06:00

Bygg fler bostäder

SUNNE:

Håller helt med Kjell Herbertsson som skriver om bostadsbristen i Sunne. Nu måste något hända med de planerade byggena i Sunne. Hur ska kommunen och tätorten växa när inget händer. Har hört flera gånger på fd sunnebor som vill tillbaka hem, men pga bostadsbrist inte kan. Nej nu måste det hända något och det fort.

Vill tillbaka

Håller helt med Kjell Herbertsson som skriver om bostadsbristen i Sunne. Nu måste något hända med de planerade byggena i Sunne. Hur ska kommunen och tätorten växa när inget händer. Har hört flera gånger på fd sunnebor som vill tillbaka hem, men pga bostadsbrist inte kan. Nej nu måste det hända något och det fort.

Vill tillbaka

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.