2015-12-19 06:00

2015-12-19 06:00

Religion är bara löjligt

TRO:

Hur kan människan ägna så mycket av sina liv till att tro på fantasier? Det är ju löjligt! Livet är kort och tro orsakar bara en massa krig. Tänk vad jorden hade sett bra ut utan tro på höga makter som inte finns. Det finns inte ett enda bevis för Guds existens. Ingen har ju topsat Gud, eller hur? Tro är sagor för vuxna som inte vet bättre.

Alexandra

Hur kan människan ägna så mycket av sina liv till att tro på fantasier? Det är ju löjligt! Livet är kort och tro orsakar bara en massa krig. Tänk vad jorden hade sett bra ut utan tro på höga makter som inte finns. Det finns inte ett enda bevis för Guds existens. Ingen har ju topsat Gud, eller hur? Tro är sagor för vuxna som inte vet bättre.

Alexandra

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.