2015-12-19 06:00

2015-12-19 06:00

Gräddfil utan förklaring

VÅRD:

Några av oss på Centralsjukhuset i Karlstad hade tidig på morgonen åkt tio mil med Servicelinjen och skulle efter ankomsten vänta ett par timmar fram till inbokad tid. Då begär en otålig kvinna förtur – och får det. Utan minsta förklaring eller ursäkt ändrades både tidsschema och kösystem. Två av oss som stod på tur flyttades längst bak i kön och ytterligare timmars väntan!

Snutten

Några av oss på Centralsjukhuset i Karlstad hade tidig på morgonen åkt tio mil med Servicelinjen och skulle efter ankomsten vänta ett par timmar fram till inbokad tid. Då begär en otålig kvinna förtur – och får det. Utan minsta förklaring eller ursäkt ändrades både tidsschema och kösystem. Två av oss som stod på tur flyttades längst bak i kön och ytterligare timmars väntan!

Snutten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.