2015-12-17 06:00

2015-12-17 06:00

Åkbehov också på landsbygden

LINJETRAFIK:

Den 18/9 skrev NWT om att bussen mellan Gräsmark och Sunne skulle dras in, en förbindelse som berörda ortsbor förståeligt nog ville behålla. Men vd Lars Bull på Värmlandstrafik sa att det inte gick att upprätthålla linjetrafik för några enstaka personer.

Den 14/11 kunde vi läsa om hur en passagerare, på väg till Hagfors med buss, greps efter att ha tagit strupgrepp på föraren. NWT skrev bland annat att ytterligare en person fanns med ombord på bussen – alltså var antalet resenärer två stycken, så visst går det bedriva linjetrafik också med ett fåtal resenärer. Lars Bulls argumentering faller platt! argumentering.

Storkommunbo

Den 18/9 skrev NWT om att bussen mellan Gräsmark och Sunne skulle dras in, en förbindelse som berörda ortsbor förståeligt nog ville behålla. Men vd Lars Bull på Värmlandstrafik sa att det inte gick att upprätthålla linjetrafik för några enstaka personer.

Den 14/11 kunde vi läsa om hur en passagerare, på väg till Hagfors med buss, greps efter att ha tagit strupgrepp på föraren. NWT skrev bland annat att ytterligare en person fanns med ombord på bussen – alltså var antalet resenärer två stycken, så visst går det bedriva linjetrafik också med ett fåtal resenärer. Lars Bulls argumentering faller platt! argumentering.

Storkommunbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.