2015-12-15 06:00

2015-12-15 06:00

Nu monteras kulturen ner...

FORSHAGA:

Det är ledsamt att Forshaga kommun är så ointresserad av att värna om sin historia! Först lägger de ner flottningsmuseet och sen planeras det att fylla igen kanalen och slussarna där man i över 100 år transporterade timmer, stål och järn.

Båtbussar i den vackra kanalen, via Klarälven och flottningsmuseet, hade kunnat bli en turistmagnet för Forshaga. Ska kraftstationen vara det enda besöksmål Forshaga har att erbjuda?

Kulturvän

Det är ledsamt att Forshaga kommun är så ointresserad av att värna om sin historia! Först lägger de ner flottningsmuseet och sen planeras det att fylla igen kanalen och slussarna där man i över 100 år transporterade timmer, stål och järn.

Båtbussar i den vackra kanalen, via Klarälven och flottningsmuseet, hade kunnat bli en turistmagnet för Forshaga. Ska kraftstationen vara det enda besöksmål Forshaga har att erbjuda?

Kulturvän

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.