2015-12-15 06:00

2015-12-15 06:00

Lurade på sitt trygghetsboende

MOLKOM:

Vi Molkomsbor vill ha svar på när det blir ett trygghetsboende här!

Det började så bra för sju år sedan med ett stort möte i Nyedsskolans matsal, som var fullsatt. Peab och Karlstads kommun informerade om att de skulle bygga här. Vi fick anmäla intresse och över 100 personer gjorde så.

Bygget skulle vara klart hösten 2015, men det rann ut i sanden: Peab drog sig ur. Det skylldes på att avkastningen skulle bli för låg, men det måste väl kommunen ha vetat innan man drog i gång det hela?

Nu ligger bollen hos KBAB. Vi som är 70+ känner oss lurade. Politikerna vill att Karlstad ska växa till 100 000 invånare, och Molkom tillhör väl också Karlstad? Börja bygga nu!

Rosa Magnusson

Molkom

Vi Molkomsbor vill ha svar på när det blir ett trygghetsboende här!

Det började så bra för sju år sedan med ett stort möte i Nyedsskolans matsal, som var fullsatt. Peab och Karlstads kommun informerade om att de skulle bygga här. Vi fick anmäla intresse och över 100 personer gjorde så.

Bygget skulle vara klart hösten 2015, men det rann ut i sanden: Peab drog sig ur. Det skylldes på att avkastningen skulle bli för låg, men det måste väl kommunen ha vetat innan man drog i gång det hela?

Nu ligger bollen hos KBAB. Vi som är 70+ känner oss lurade. Politikerna vill att Karlstad ska växa till 100 000 invånare, och Molkom tillhör väl också Karlstad? Börja bygga nu!

Rosa Magnusson

Molkom

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.