2015-12-12 06:00

2015-12-12 06:00

Man slutar aldrig att förvånas

NYSATSNING:

Man slutar aldrig att förvånas... Nu ska de arbetssökande och företagen stå i centrum hos Arbetsförmedlingen! Om inte de två kategorierna också tidigare har stått i centrum där, vilka har då gjort det – Arbetsförmedlingens egen personal, kanske?

Det är inte konstigt att arbetslösa söker andra vägar för att få jobb.

Jan Lång

Man slutar aldrig att förvånas... Nu ska de arbetssökande och företagen stå i centrum hos Arbetsförmedlingen! Om inte de två kategorierna också tidigare har stått i centrum där, vilka har då gjort det – Arbetsförmedlingens egen personal, kanske?

Det är inte konstigt att arbetslösa söker andra vägar för att få jobb.

Jan Lång

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.