2015-12-12 06:00

2015-12-12 06:00

Heja, Konsum Värmland!

MJÖLK:

Det är oerhört glädjande när det kommer positiva nyheter på radion. Idag gällde det Värmlandsmjölken och hur mycket pengar den genererat till våra levererande bönder runt om i länet, och dessutom så ringer flera och vill vara med vilket innebär att det ska investeras i fabriken för att kunna hantera större mängder vilket kan generera till fler jobbtillfällen.

Bra att Konsum Värmland först gick ut och frågade oss kunder om vi var villiga att betala 1 krona mer per liter mjölk för att få den från Värmland. Och de positiva svaren lät inte vänta på sig, och därmed var bollen i rullning, om långsamt i början. Jag tror inte att någon hade vågat hoppas på att detta skulle slå så väl ut. I början kunde inte mejeriet leverera alla beställningar, och många med mig fick vänta innan det stod värmländsk mjölk på bordet.

Det har gnällts och skällts och skrivits negativa spaltmetrar om Konsum Värmland så länge att jag tycker det är dags att ge företaget och de som har jobbat med detta en stor eloge för införandet av Värmlandsmjölken.

Trogen medlem i med- och motvind

Det är oerhört glädjande när det kommer positiva nyheter på radion. Idag gällde det Värmlandsmjölken och hur mycket pengar den genererat till våra levererande bönder runt om i länet, och dessutom så ringer flera och vill vara med vilket innebär att det ska investeras i fabriken för att kunna hantera större mängder vilket kan generera till fler jobbtillfällen.

Bra att Konsum Värmland först gick ut och frågade oss kunder om vi var villiga att betala 1 krona mer per liter mjölk för att få den från Värmland. Och de positiva svaren lät inte vänta på sig, och därmed var bollen i rullning, om långsamt i början. Jag tror inte att någon hade vågat hoppas på att detta skulle slå så väl ut. I början kunde inte mejeriet leverera alla beställningar, och många med mig fick vänta innan det stod värmländsk mjölk på bordet.

Det har gnällts och skällts och skrivits negativa spaltmetrar om Konsum Värmland så länge att jag tycker det är dags att ge företaget och de som har jobbat med detta en stor eloge för införandet av Värmlandsmjölken.

Trogen medlem i med- och motvind

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.