2015-12-12 06:00

2015-12-12 06:00

Dåligt klimat

PARIS:

Kunde inte makthavarna på klimatmötet i Paris besluta om att köpa in en ö någonstans världen och där placera Trump, Le Pen, Cameron, Åkesson och likasinnade? Sen skulle de få utreseförbud. Skulle tro att en man i Tyskland på tidigt 1940-tal skulle ha beviljats visum dit också. Apropå dåligt klimat...

Hans P

Kunde inte makthavarna på klimatmötet i Paris besluta om att köpa in en ö någonstans världen och där placera Trump, Le Pen, Cameron, Åkesson och likasinnade? Sen skulle de få utreseförbud. Skulle tro att en man i Tyskland på tidigt 1940-tal skulle ha beviljats visum dit också. Apropå dåligt klimat...

Hans P

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.