2015-12-11 06:00

2015-12-11 06:00

Alla berörs av omställningen

LANDSTINGET:

Svar till signaturen Janne (NWT 9/12):

Hela Landstinget i Värmland berörs av den del av omställningen som gäller vår bemanning. Landstingets kansli har ett dubbelt tryck – dels i form av samma generella sparbeting som övrig verksamhet, och dels genom en mindre ökning än kärnverksamheten av nästa års budget. Detta trots att kostnaden för kansliet håller sig inom anvisad ekonomisk ram.

Bemanningsminskningen utifrån sparbetinget arbetar vi för närvarande med.

Harald Ludviksen

Stabschef och

Svar till signaturen Janne (NWT 9/12):

Hela Landstinget i Värmland berörs av den del av omställningen som gäller vår bemanning. Landstingets kansli har ett dubbelt tryck – dels i form av samma generella sparbeting som övrig verksamhet, och dels genom en mindre ökning än kärnverksamheten av nästa års budget. Detta trots att kostnaden för kansliet håller sig inom anvisad ekonomisk ram.

Bemanningsminskningen utifrån sparbetinget arbetar vi för närvarande med.

Harald Ludviksen

Stabschef och

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.