2015-12-10 06:00

2015-12-10 06:00

Pengarna kunde ha använts bättre

VÄLKOMNANDE:

Karlstads uteliggare och ensamstående mammor med urusel ekonom, hade kunnat få en trevlig jul med de 400 000 kronor som våra smarta politiker satsade på kampanjen för att välkomna nyanlända. Man häpnar över deras fantasi!

Sverige vittrar sönder

Karlstads uteliggare och ensamstående mammor med urusel ekonom, hade kunnat få en trevlig jul med de 400 000 kronor som våra smarta politiker satsade på kampanjen för att välkomna nyanlända. Man häpnar över deras fantasi!

Sverige vittrar sönder

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.