2015-12-08 06:00

2015-12-08 06:00

Sätt in kommunala övervakare

RÖKNING:

Majoriteten av svenskarna röker inte, för att de inte vill utsätta sig för de risker som finns med rökning. Därför tycker jag att kommunerna enbart ska tillåta rökning på vissa platser och inte överallt. Jag tror dock inte att rökarna kommer at ta hänsyn till detta om det inte finns någon övervakning. Kommunen bör alltså även sätt in ordningsvakter för att övervaka att förbudet efterlevs.

Elev på Fria läroverken

Majoriteten av svenskarna röker inte, för att de inte vill utsätta sig för de risker som finns med rökning. Därför tycker jag att kommunerna enbart ska tillåta rökning på vissa platser och inte överallt. Jag tror dock inte att rökarna kommer at ta hänsyn till detta om det inte finns någon övervakning. Kommunen bör alltså även sätt in ordningsvakter för att övervaka att förbudet efterlevs.

Elev på Fria läroverken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.