2015-12-08 06:00

2015-12-08 06:00

Inga inköpi julhelgen

RESPEKT:

Jag såg att Mitticity-gallerian i Karlstad ska hålla stängt på julafton och juldagen, ett mycket bra beslut! Det visar att de bryr sig om människor mer än pengar, åtminstone ibland. Jag unnar verkligen de butiksanställda att få ha sin julledighet.

Hoppas nu att övriga gallerior och köpcentra gör likadant. Visa att ni också bryr er om era medarbetare. Vi kunder hinner köpa nog mycket på årets övriga dagar. Det är bara att anpassa handlandet efter öppettiderna, stängda storhelger är inget problem.

Om övriga gallerior eller köpcentra väljer att ha öppet så hoppas jag att folk väljer att inte handla där, för att visa sin respekt för de anställda.

God Jul!

Jag såg att Mitticity-gallerian i Karlstad ska hålla stängt på julafton och juldagen, ett mycket bra beslut! Det visar att de bryr sig om människor mer än pengar, åtminstone ibland. Jag unnar verkligen de butiksanställda att få ha sin julledighet.

Hoppas nu att övriga gallerior och köpcentra gör likadant. Visa att ni också bryr er om era medarbetare. Vi kunder hinner köpa nog mycket på årets övriga dagar. Det är bara att anpassa handlandet efter öppettiderna, stängda storhelger är inget problem.

Om övriga gallerior eller köpcentra väljer att ha öppet så hoppas jag att folk väljer att inte handla där, för att visa sin respekt för de anställda.

God Jul!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.