2015-12-03 14:46

2015-12-03 14:46

Skänk via Svenska kyrkan

VÄLFÄRD

Läste i dag om olika välgörenhetsklappar! Men ingen handlade om våra ensamstående föräldrar,utstämlade från försäkringskassan eller våra fattiga pensionärer med mera. Jag vill uppmana till att skänka både mat och hygienartiklar och pengar till Svenska kyrkan!

Kristina

Läste i dag om olika välgörenhetsklappar! Men ingen handlade om våra ensamstående föräldrar,utstämlade från försäkringskassan eller våra fattiga pensionärer med mera. Jag vill uppmana till att skänka både mat och hygienartiklar och pengar till Svenska kyrkan!

Kristina

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.