2015-12-03 06:00

2015-12-03 06:00

Låt sökande köa inomhus

MIGRATION:

Migrationsverket i Karlstad borde kunna flytta in temporärt i stadshuset. Det finns säkert kontor som passar och de sökande som nu får köa utomhus skulle kunna använda matsalen/kafeterian som väntrum.

Gosigge

Migrationsverket i Karlstad borde kunna flytta in temporärt i stadshuset. Det finns säkert kontor som passar och de sökande som nu får köa utomhus skulle kunna använda matsalen/kafeterian som väntrum.

Gosigge

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.