2015-12-03 14:34

2015-12-03 14:34

Jag vill inte möta en hund

SKOGEN

Varför skall hunden vistas okopplad i skogen? Jag vill inte möta en okopplad hund i skogen! Varför skall jägarna tala om vad som gäller i skogen? Jag vill ha min allemansrätt och leva fritt utan att bli överfallen av en hund.

Kenneth på Sundsta

Varför skall hunden vistas okopplad i skogen? Jag vill inte möta en okopplad hund i skogen! Varför skall jägarna tala om vad som gäller i skogen? Jag vill ha min allemansrätt och leva fritt utan att bli överfallen av en hund.

Kenneth på Sundsta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.