2015-12-02 06:00

2015-12-02 06:00

Vår värld har blivit rutten...

KORRUPTION:

Jag kan bara konstatera att allting snart är korrupt: Diktatorer, människosmugglare, Internationella fotbollsförbundet, Friiidrottsförbundet, Telia Sonera, Saab, läkemedelstillverkare och nu senast Torsby Kommun.

Listan kan göras mycket längre, det här är enbart ett axplock från vår ruttna värld.

Samhällsbetraktare

Jag kan bara konstatera att allting snart är korrupt: Diktatorer, människosmugglare, Internationella fotbollsförbundet, Friiidrottsförbundet, Telia Sonera, Saab, läkemedelstillverkare och nu senast Torsby Kommun.

Listan kan göras mycket längre, det här är enbart ett axplock från vår ruttna värld.

Samhällsbetraktare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.