2015-12-02 06:00

2015-12-04 14:15

De gamla får fryst helgmat

FORSHAGA MODERAT DEJE/ULLERUD

Hur kan socialdemokrater och centerpartister i Forshaga kommun frånta de gamla deras lagade mat på helgerna och i stället leverera fryst? Hur fungerar den politiken gentemot de gamla, anställda och att vara en barnkommun?

Jag var själv uppfödd som socialdemokrat men ändrade mig för tre år sedan.

Monica Recenius

Hur kan socialdemokrater och centerpartister i Forshaga kommun frånta de gamla deras lagade mat på helgerna och i stället leverera fryst? Hur fungerar den politiken gentemot de gamla, anställda och att vara en barnkommun?

Jag var själv uppfödd som socialdemokrat men ändrade mig för tre år sedan.

Monica Recenius

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.