2015-12-01 06:00

2015-12-01 06:00

Verksamheter måste stänga

SJUKVÅRD:

Det är nu vi skördar resultatet av flera års felfattade beslut i landstinget. Man kan undra om värmlänningen är medveten om att de så kallade omställningar som tvingas fram betyder att verksamheter måste stänga. Är det vad man vill, att stänga vårdplatser och säga upp personal på Centralsjukhuset för att åter öppna i Säffle och Kristinehamn till en kostnad av cirka 50 miljoner kronor? Det är som händer för närvarande. Hoppas att ni som har röstat på alliansen känner er nöjda med resultatet!

Liv

Det är nu vi skördar resultatet av flera års felfattade beslut i landstinget. Man kan undra om värmlänningen är medveten om att de så kallade omställningar som tvingas fram betyder att verksamheter måste stänga. Är det vad man vill, att stänga vårdplatser och säga upp personal på Centralsjukhuset för att åter öppna i Säffle och Kristinehamn till en kostnad av cirka 50 miljoner kronor? Det är som händer för närvarande. Hoppas att ni som har röstat på alliansen känner er nöjda med resultatet!

Liv

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.