2015-12-01 06:00

2015-12-01 06:00

Poliser är oumbärliga

SAMHÄLLE:

Jag känner mig trygg när jag ser en polis och vill inte ha ett samhälle med färre poliser. Deras arbete är oumbärligt för oss alla och de ska förstås ha en ordentligt höjd lön.

Medborgaren

Jag känner mig trygg när jag ser en polis och vill inte ha ett samhälle med färre poliser. Deras arbete är oumbärligt för oss alla och de ska förstås ha en ordentligt höjd lön.

Medborgaren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.