2015-11-27 10:56

2015-11-27 10:56

Spara i Landstingshuset

SJUKVÅRD

Jag föreslår att nedskärningarna görs där varken patienter eller vårdpersonal märker det och det är i Landstingshuset i Karlstad. Fredrik Larssons uttalande om att dubbelpass, övertid och stängda vårdavdelningar enbart är personalens upplevelse är i högsta grad kränkande. Fredrik Larsson behöver få råd av vårdpersonal hur han borde jobba på ett nytt och effektivare sätt och därmed frigöra en massa pengar. Inköpet av 80 läsplattor verkar i detta läge vara väl övertänkt, komplettera gärna med lika många kulramar eftersom inga landstingsledamöter verkar kunna räkna.

Jag föreslår att nedskärningarna görs där varken patienter eller vårdpersonal märker det och det är i Landstingshuset i Karlstad. Fredrik Larssons uttalande om att dubbelpass, övertid och stängda vårdavdelningar enbart är personalens upplevelse är i högsta grad kränkande. Fredrik Larsson behöver få råd av vårdpersonal hur han borde jobba på ett nytt och effektivare sätt och därmed frigöra en massa pengar. Inköpet av 80 läsplattor verkar i detta läge vara väl övertänkt, komplettera gärna med lika många kulramar eftersom inga landstingsledamöter verkar kunna räkna.

  • Trött skattebetalare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.