2015-11-27 10:57

2015-11-27 10:57

Flytta in i Stadshuset

FLYKTINGAR

Skulle inte Migrationsverket i Karlstad temporärt kunna flytta in i Stadshuset? Det finns säkert kontor som skulle passa och de sökande, som nu köar utomhus kunna använda matsalen/kafeterian som väntrum.

Skulle inte Migrationsverket i Karlstad temporärt kunna flytta in i Stadshuset? Det finns säkert kontor som skulle passa och de sökande, som nu köar utomhus kunna använda matsalen/kafeterian som väntrum.

  • Gosigge

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.