2015-11-25 06:00

2015-11-25 06:00

Förberett för fin skidvinter

RÅDA:

Stora Enso har röjt och gallrat Råda IK:s motionsspår på ett exemplariskt sätt. Nu har snön mer plats att fritt ramla ned och mindre skräp från träden hamnar i skidspåren. Föraren i skogsmaskinen har agerat mycket proffsigt och inte skadat spåren på ett enda ställe. Bra jobbat!

Heder åt Råda IK:s medlemmar som stödjer verksamheten och till dem som aktivt jobbar med de fina motionsspåren. Nu fattas bara kylan och snön, så att vi kan valla skidorna för sköna turer.

Ma La

Råda

Stora Enso har röjt och gallrat Råda IK:s motionsspår på ett exemplariskt sätt. Nu har snön mer plats att fritt ramla ned och mindre skräp från träden hamnar i skidspåren. Föraren i skogsmaskinen har agerat mycket proffsigt och inte skadat spåren på ett enda ställe. Bra jobbat!

Heder åt Råda IK:s medlemmar som stödjer verksamheten och till dem som aktivt jobbar med de fina motionsspåren. Nu fattas bara kylan och snön, så att vi kan valla skidorna för sköna turer.

Ma La

Råda

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.