2015-11-23 06:00

2015-11-23 06:00

Varför frossa i våld på film?

Är det inte helt sjukt? Vi förfasar oss varje dag över allt hemskt som sker, mord, terrordåd och krig.

Men ändå frossar vi i filmer med våld, knivdrama, terrorhot, död och pina. Usch och fy! Nej bort med alla våldsfilmer, där terroristerna får nya tips och infallsvinklar. Fram med glada och trevliga program och filmer.

Gunilla H

Men ändå frossar vi i filmer med våld, knivdrama, terrorhot, död och pina. Usch och fy! Nej bort med alla våldsfilmer, där terroristerna får nya tips och infallsvinklar. Fram med glada och trevliga program och filmer.

Gunilla H

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.