2015-11-23 06:00

2015-11-23 06:00

Rutten politik i Torsby

TORSBY

Att inte Torsby kommuns höjdare skäms. Först finns det inte pengar till Räddningstjänst i Vitsand, sen lägger ni fram till allmän beskådan skyhöga chefslöner, försöker rekrytera nya anställda med hjälp av leasingbilar som får användas privat. Det är verkligen rutten politik från Socialdemokraterna.

Besviken Vitsandsbo

Att inte Torsby kommuns höjdare skäms. Först finns det inte pengar till Räddningstjänst i Vitsand, sen lägger ni fram till allmän beskådan skyhöga chefslöner, försöker rekrytera nya anställda med hjälp av leasingbilar som får användas privat. Det är verkligen rutten politik från Socialdemokraterna.

Besviken Vitsandsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.