2015-11-23 06:00

2015-11-23 06:00

Romerna kan berika vårt land

TIGGARE

Säga vad man vill om de romska tiggarna, men de är då inga terrorister. Bland romerna existerar heller inget hedersvåld, ingen könsstympning eller annat ruskigt. Integrera dem i vårt samhälle och vårt land berikas med skickliga musiker och andra konstutövare, duktiga affärsmän med mera.

Pragmatiker

 

Säga vad man vill om de romska tiggarna, men de är då inga terrorister. Bland romerna existerar heller inget hedersvåld, ingen könsstympning eller annat ruskigt. Integrera dem i vårt samhälle och vårt land berikas med skickliga musiker och andra konstutövare, duktiga affärsmän med mera.

Pragmatiker

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.